Virbac Equimyl Shampoo

Virbac Equimyl Shampoo

Zeepvrije shampoo op basis van colloïdaal havermeel. Reinigt en verzacht de gevoelige paardenhuid.

Inhoud: 500 ml.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,05
Virbac

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details

Virbac Equimyl Shampoo 500 ml De specifieke eigenschappen van de paardenhuid maken het een gevoelig orgaan. Daarom is een goede dagelijkse vacht- en huidverzorging van essentieel belang. Het regelmatige gebruik van Equimyl® Shampoo mag niet ontbreken als onderdeel van deze verzorging.

Met Equimyl® Shampoo wordt een ophoping van stoffen uit de omgeving en een eventuele ontwikkeling van een huidaandoening voorkomen. Equimyl® Shampoo is speciaal ontwikkeld voor dagelijkse toepassing op de paardenhuid, zelfs op de meest gevoelige.

Het bevat de nieuwste door Virbac ontwikkelde Defensine technologie. Deze bestaat uit een combinatie van twee plantenextracten, Peumus boldus en Spiraea ulmaria, die de aanmaak van endogene antimicrobiële peptiden in de huid stimuleert. Antimicrobiële peptiden maken deel uit van de natuurlijke afweer van de huid van o.a. paard, mens en andere zoogdieren en zijn effectief tegen verschillende micro-organismen. Zo dragen deze producten bij aan het zelfverdedigingsmechanisme van de huid. Daarnaast bevat Equimyl de Glycotechnologie, een combinatie van monosacchariden en alkylpolyglucoside die de aanhechting van pathogenen aan de huid verminderd.

De Defensine technologie vormt in combinatie met de bewezen Glycotechnologie het S-I-S, Skin Innovative ScienceTM waarbij de microbiële balans wordt ondersteunt om zo de huid & vacht gezond te houden.

Equimyl is zeepvrij en rijk aan colloïdaal havermout wat een rustgevende en kalmerende werking heeft.
Hiermee is Equimyl een uitstekende shampoo voor zelfs de meest gevoelige paardenhuid.

GEBRUIKSAANWIJZING
Goed schudden voor gebruik. Gebruik lauwwarm water en maak de huid goed nat. Verdeel de shampoo met een vochtige spons over de huid, de manen en de staart. Masseer de huid met ronddraaiende bewegingen en laat de shampoo 5 minuten inwerken. Spoel daarna met lauwwarm water goed uit.
Gebruiksfrequentie: éénmaal per dag of zoals geadviseerd door de dierenarts. 5 tot 6 maal drukken geeft 50 ml shampoo, hetgeen genoeg is voor een paard van 500 kg.

Eén flacon is voldoende voor 8 - 10 wasbeurten