NAF Superflex 5 star

Een hooggedoseerde concentratie van belangrijke bouwstoffen voor het gewrichtskraakbeen en de gewrichtsvloeistof, die elkaar ondersteunen en aanvullen. Levert belangrijke bouwstoffen en draagt bij aan veerkrachtige en vitale gewrichten.

 

Inhoud: 400gr. / 800gr. / 1,6kg. / 3,2kg.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,00

* Verplichte velden

NAF

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details

Superflex wordt aanbevolen bij ouder wordende paarden. 

Paarden die extra ondersteuning nodig hebben aan de pezen, banden of gewrichten.

Preventief bij sportpaarden; hoe sterker en soepeler de weefsels zijn, hoe veerkrachtiger de pezen en gewrichten worden

Jonge paarden en veulens die op grond van aanleg extra voedingstoffen voor de gewrichten goed kunnen gebruiken op grond

Dierenartsen staan volledig achter Superflex. De unieke formule is ontwikkeld door dierenartsen en bestaat uit natuurlijke ingrediënten van farmaceutische kwaliteit, waaronder Glucosamine, Chondroïtine en MSM, voedingsstoffen die van nature in de gewrichten voorkomen. Deze worden aangevuld door een unieke combinatie van krachtige, natuurlijke ingrediënten waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze functioneren als antioxidant. Antioxidanten verwijderen overtollige, schadelijke, gifstoffen uit het lichaam, waardoor voedingsstoffen beter toegang hebben tot weefsels die beschadigd zijn door blessures, verwondingen of slijtage. Hierdoor helpen ze stijfheid te verminderen en ondersteunen ze de doorbloeding.

 

Superflex 5 Star Poeder bevat naast een unieke en krachtige combinatie van belangrijke voedingsstoffen voor de pezen en gewrichten (zoals glucosamine, l-glutamine,chondroitine en zwavel), tevens krachtige anti-oxidanten uit natuurlijke bronnen die NAF niet snel prijs geeft. Nog steeds worden nieuwe stoffen ontdekt in fruit, kruiden en groenten die nog krachtiger werken dan de reeds bekende bioflavonoïden. NAF heeft wetenschappers in dienst die deze ontwikkelingen niet alleen op de voet volgen, maar er ook zelf een belangrijke bijdrage aanleveren.

 

Deze unieke mix van antioxidanten maakt dat Superflex anders is dan andere supplementen. Waarom?

Door het dagelijkse werk en trainingen ontstaan in het lichaam veel kleine beschadigingen. Als reactie hierop maakt het lichaam ter plaatse meer gifstoffen aan waardoor de beschadiging ernstiger kan worden. Door antioxidanten te geven die deze stoffen opruimen en zo voorkomen dat ze zich ophopen rond het gewricht, stelt Superflex de structuur veilig en biedt tegelijkertijd voedingsstoffen die belangrijk zijn voor alle onderdelen van het werkende, flexibele gewricht.

 

Gebruik

Hoge dosering: 26 g per dag 

Paarden: 13 g per dag     

Pony's: 8 g per dag      

 

1 maatschepje van 5 ml bevat ca. 4,2 gram.

 

De onderhoudsdosering kan aan de behoefte van het individuele paard aangepast worden.

 

Een emmer van 1600 g is bij een dagelijkse dosering van 13 g voldoende voor ca. 120 dagen.

 

Poeder vs Vloeibaar

NAF Superflex 5 Star is zowel verkrijgbaar in de poedervorm als in de vloeibare vorm. De opneembaarheid en de werking van beide vormen zijn gelijk. Welke vorm u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

 

Samenstelling

Glucosamine, Methyl sulfonyl methaan (MSM), Bijproducten van planten, Tarwe-eiwit, Koolzaadolie, Chondroïtine sulfaat, Hyaluronzuur, Natrium chloride.

 

Belangrijkste ingrediënten (per 13 g)

Glucosamine sulfaat (2KCL) (5000 mg), MSM (5000 mg), Anti-oxidanten (plantaardige basis) (2200 mg), Chondroïtine sulfaat (12 mg), Hyalyronzuur (12 mg)

 

Bewaaradvies

Afgesloten bewaren op een koele, droge plek bij kamertemperatuur.

 

Overig

Aanvullend diervoeder voor paarden.

Uitsluitend bedoeld voor gebruik bij paarden.

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: