MaxH HIPPO

Dit aanvullend diervoeder bevat alles wat uw paard nodig heeft: Vitamines, mineralen en aminozuren. De unieke samenstelling zorgt voor de juiste balans voor uw paard en daar hebben u en uw paard veel voordeel van.

 • MAXH Hippo is een poeder dat eenvoudig door het voer gemengd kan worden. Per kg MAXH Hippo kunt u uw paard 40 dagen bijvoeren (op basis van 1 maatschepje per dag)
 • MAXH Hippo is dopingvrij
 • MAXH Hippo is samengesteld uit ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit.

Inhoud: 1kg / 2kg blik, 5 kg emmer.

Op voorraad
SKU
X03XX
Vanaf € 31,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Dosering

Sportpaarden: 1 à 2 maatschepjes
Recreatiepaarden: 1 maatschepje
Drachtige merries: 1 maatschepje
Pony’s: ½ maatschepje
Veulens:  ½ maatschepje

Ingrediënten

 • Glucose
 • Soja eiwit hydrolysaat
 • Erwten eiwit
 • Mineralen
 • Alfalfa
 • Wortelpoeder
 • Lecithine
 • MCT-olie
 • Zeewierpoeder
 • Maltodextrine

 

Uw paard is in ieder opzicht, merkbaar beter in balans. Dit is ook de ervaring van mensen die MAXH Hippo aan hun paard geven.
Stofwisseling

De combinatie van vitaminen, mineralen en aminozuren werkt goed op de darmflora. Een goede darmflora is de basis voor een goede spijsvertering. Het voeren van ruwvoer, hooi en kuilgras(zonder schimmel) of lucerne is belangrijk voor een goede spijsvertering.
Prestatie

MAXH Hippo bevat beschikbare energie op korte en langere duur. Direct beschikbare energie door glucose en fructose. Deze worden zeer snel omgezet in koolhydraten die direct voor energie zorgen. Op lange termijn door een volledig uitgebalanceerd aanbod van voedingsstoffen die alle processen in het lichaam, zoals koolhydraat opbouw, eiwit afbouw, stofwisseling en spijsvertering, optimaal laten verlopen.
Hoeven

MAXH Hippo bevat vele stoffen waardoor de zuurgraad van het bloed positief beïnvloed wordt. Bij verzuring vindt er minder goede doorstroming van bloed plaats met name voor de spieren en de organen geldt dit. De biotine zorgt voor de vacht en de hoeven, maar alleen biotine is niet voldoende. Er zijn andere begeleidende vitaminen en mineralen nodig om de biotine goed te laten functioneren.
Vacht

Aan de vacht van een paard kun je o.a. zien of paard wel of niet in een gezonde conditie verkeerd. De vacht is een uiterlijk kenmerk dat het goed gaat met uw paard. Veel zichtbaarder dan andere processen die in het lichaam van het paard afspelen. Het uiterlijke bewijs dat MAXH Hippo de stofwisseling positief kan beïnvloeden is een mooie glanzende vacht en een verharingsperiode die sneller en probleemlozer kan verlopen. Zelfs scheren hoeft in sommige gevallen niet meer nodig te zijn.
Herstel

Herstel na ziekte, na verwonding na een operatie en na het baren van het veulen (ook in de tijd dat het veulen bij de merrie drinkt) kan MAXH Hippo een ondersteunende rol spelen. Uw paard moet tenslotte weer vlug op de been zijn voor een volgende wedstrijd of training. Door de uitgebalanceerde samenstelling van MAXH Hippo blijkt dat met name na wedstrijden en ziekte of verwonding de herstelperiode aanzienlijk korter kan worden.
Conditie

MAXH Hippo ondersteunt door de vele voedingsstoffen die het bevat, de stofwisseling. Indien de stofwisseling goed is, dan functioneren de organen optimaal. Je zou kunnen zeggen dat de organen en daarmee uw paard in een goede conditie komen. Goede vorm zit tenslotte van binnen.
Weerstand

De weerstand van uw paard is alleen optimaal indien alle nodige stoffen in het lichaam beschikbaar zijn. MAXH Hippo zorgt hiervoor door een compleet aanbod van voedingsstoffen aan uw paard te bieden.
Spieropbouw

Veel paarden kunnen vaak wat meer bespiering gebruiken. Indien de stofwisseling en spijsvertering goed functioneren, dan zult u zien dat de spieropbouw, ook veel beter wordt. Met name hengsten die het hele dekseizoen actief zijn geweest kunnen met MAXH Hippo weer bijkomen.
Ingrediënten MAXH Hippo

Maltodextrine, Soja eiwit hydrolysaat, Fructose, Dextrose, Erwteneiwit, Wortelpoeder, Lecithine, Koolzaad olie, Zeewierpoeder, Mineralen, Alfalfa.
Inhoud

72,0 glucose, 16,0% ruwe eiwit, 6,5% ruwe as, 3,2% ruw vet, 0,5% ruwe vezel, 2,3% calcium, 0,4% fosfor, 0,5% magnesium, 1,0% kalium, 0,6% natrium, 0,9% chloor.
Vitaminen

Vitamine A 14.398,0 IE
Vitamine E 3.255,0 IE
Vitamine B1 32,0 mg
Vitamine K 1,2 mg
Vitamine B2 32,0 mg
Niacine 216,0 mg
Vitamine B6 34,0 mg
Foliumzuur 4,5 mg
Vitamine B12 720,0 µg
Panotheenzuur 180,0 mg
Vitamine C 5.200,0 mg
Biotine (Vit. H) 2.400,0 µg
Vitamine D3 4.800,0 IE
Sporenelementen

IJzer 1.000,0 mg
Selenium 300 µg
Mangaan 515,0 mg
Zink 1.000,0 mg


Aminozuren:
alanine, arginine, asparaginezuur, cysteine, glutaminezuur, glycine, histidine, isoleucine, leusine, lysine, methionine, hydroxylysine, hydroxyproline, phenylalanine, proline, serine, threonine, tyrosine, tryptophaan, valine.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MaxH HIPPO
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!