Derfen Clear Lotion

Derfen Clear is nu eindelijk kleurloos met een aangename geur en een onovertroffen werkzaamheid. 3 jaren van onderzoek waren nodig om geur en kleur van Derfen Original te veranderen en het nieuwe [email protected] te ontwikkelen. Het produkt is puur plantaardig, zonder watertoevoeging, zonder cortison, niet zonlichtgevoelig en regenbestendig

 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,90

* Verplichte velden

Animaderm-Derfen

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details

Derfen Clear combineert de onovertroffen werkzaamheid tegen zomereczeem (sweet itch) met uitstekende cosmetische eigenschappen. Derfen Clear is een kleurloze lotion met een aangename, discrete geur. Het is puur plantaardig , zonder cortisone en dopingvrij. Derfen®Clear verlicht onmiddellijk de jeuk, hydrateert en ondersteunt een snelle hergroei van de vacht. De suspensie is ideaal voor manen en staart.
Biedt langdurig effect onder alle weersomstandigheden (regen en zweet bestendig).

Verlicht onmiddellijk  de jeuk

Intensieve studies gebaseerd op de synergie van plantaardige ingrediënten met kalmerende, anti - inflammatoire en antipruritische eigenschappen geleid tot een unieke botanische formule . Derfen®Clear verlicht de jeuk direct en langdurig andere oorzaak . Derfen ® Clear is een puur kruiden huid lotion zonder cortisone of drugs additieven , homöopathiverträglich en drugsvrij. De suspensie is ideaal voor gebruik in de manen en staart gebied .

Hydrateert diep 

Door  een ideale evenwichtige samenstelling van vetzuren en antioxidanten , is het saldo van de oppervlakte huid hersteld en wrijving brandwonden zorg diep gehydrateerd . De huid wordt gekalmeerd in een mum van tijd en met voedingsstoffen geleverd . Het effect is duurzaam en zelfs houdt regen was .

Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen

Derfen®Clear ondersteunt de vacht komt door de werkzaamheid van zwarte peper, oregano, zwarte komijn en vitamine E. Deze combinatie beschermt de huid, stimuleert de regeneratie en versnelt wondgenezing .

Gebruik Derfen®Clear puur, bij overgevoeligheid verdunnen met Natjely.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: