Derfen Clear Lotion

Derfen Clear is nu eindelijk kleurloos met een aangename geur en een onovertroffen werkzaamheid. 3 jaren van onderzoek waren nodig om geur en kleur van Derfen Original te veranderen en het nieuwe [email protected] te ontwikkelen. Het produkt is puur plantaardig, zonder watertoevoeging, zonder cortison, niet zonlichtgevoelig en regenbestendig

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 26,90
Animaderm

Vaste klanten 5 %  korting altijd!

Voor 16.00 besteld wordt dezelfde dag verzonden ... Lees meer...

Heeft u vragen ? Bel ons gerust ! +31(0)6 53 83 47 58

Retour zending in overleg, niet het juiste product, geld terug !

 

 

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Derfen Clear combineert de onovertroffen werkzaamheid tegen zomereczeem (sweet itch) met uitstekende cosmetische eigenschappen. Derfen Clear is een kleurloze lotion met een aangename, discrete geur. Het is puur plantaardig , zonder cortisone en dopingvrij. Derfen®Clear verlicht onmiddellijk de jeuk, hydrateert en ondersteunt een snelle hergroei van de vacht. De suspensie is ideaal voor manen en staart.
Biedt langdurig effect onder alle weersomstandigheden (regen en zweet bestendig).

Verlicht onmiddellijk  de jeuk

Intensieve studies gebaseerd op de synergie van plantaardige ingrediënten met kalmerende, anti - inflammatoire en antipruritische eigenschappen geleid tot een unieke botanische formule . Derfen®Clear verlicht de jeuk direct en langdurig andere oorzaak . Derfen ® Clear is een puur kruiden huid lotion zonder cortisone of drugs additieven , homöopathiverträglich en drugsvrij. De suspensie is ideaal voor gebruik in de manen en staart gebied .

Hydrateert diep 

Door  een ideale evenwichtige samenstelling van vetzuren en antioxidanten , is het saldo van de oppervlakte huid hersteld en wrijving brandwonden zorg diep gehydrateerd . De huid wordt gekalmeerd in een mum van tijd en met voedingsstoffen geleverd . Het effect is duurzaam en zelfs houdt regen was .

Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen

Derfen®Clear ondersteunt de vacht komt door de werkzaamheid van zwarte peper, oregano, zwarte komijn en vitamine E. Deze combinatie beschermt de huid, stimuleert de regeneratie en versnelt wondgenezing .

Gebruik Derfen®Clear puur, bij overgevoeligheid verdunnen met Natjely.

Reviews
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
!-- Google Tag Manager (noscript) -->